Název | Množství a jednotka |
---|---|
zvěřina | 600 gramů |
slanina (špek) | 100 gramů |
sádlo | 2 lžíce |
máslo | 1 lžíce |
divoké koření | |
pepř celý | 8 kuliček |
nové koření | 4 kuličky |
jalovec | 4 kuličky |
bobkový list | 1 kus |
cibule | 2 kusy |
hladká mouka | 1 lžíce |
okurka kyselá | 1 kus |
sůl |
Postup: Kapustičky očistíme, odstraníme vrchní škaredé listy, opláchneme a uvaříme v... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme v osolené vodě 5... zobrazit recept
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Jahody očistíme, rozmixujeme, přidáme 2 vrchovaté lžíce cukru, tvaroh, půl... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek